KEYBOARD-CENTRUM

Onze prijzen

Al onze prijzen zijn incl. BTW
Alleen de prijzen van occasions zijn excl. BTW

Zoek in de winkel

VM - Search in Shop

1. Tyros5-76/61 Firmware Updater V1.11

Natuurlijk doen wij onze uiterste best om bestelde Tyros 5 keyboards te leveren. Daardoor hebben we al tyros 5 keyboards die de recent gepubliceerde firmware upgrade nog niet hebben gehad. Klik HIER om de meest recente firmware te downloaden en installeren. Heeft u nog problemen, schroom niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag.

2. Yamaha Expansion Manager (software)

Beheren en installeren Premium Packs evenals Voice & Style Expansion Packs gemakkelijk via een draadloze LAN-verbinding met de bijgeleverde USB draadloze LAN-adapter * of USB-flashgeheugen. U kunt zelfs meerdere verpakkingen tegelijk  installeren met de druk op een knop. Klik op het tabblad "Support" om de software te downloaden. * De USB draadloze LAN-adapter mogelijk niet beschikbaar in bepaalde gebieden. Klik HIER om de expansion manager te downloaden.

Yamaha Expansion Manager Vraag en Antwoord

 • Q: Wat is Yamaha Expansion Manager?
  A : Yamaha Expansion Manager is een gratis applicatie waarmee Tyros5 gebruikers te installeren en beheren Expansion Packs op hun instrument draadloos of via een USB -flashgeheugen.
 • Q : Is de applicatie beschikbaar voor PC of Mac?
  A : Op dit moment Yamaha Expansion Manager is beschikbaar voor de PC. Echter, een Mac OS-versie is al in ontwikkeling.
 • Q: Waar krijg ik de Yamaha Expansion Manager PC Desktop applicatie?
  A : Verkrijg de download in Yamaha Download Center en volg de stap voor stap Quick Start gids die bij de installatiebestanden zijn.
 • Q : Hoe gebruik ik Yamaha Expansion Manager?
  A : Volg de stapsgewijze snelstartgids om te beginnen. Voor meer details, zie de Yamaha expansion Manager handleiding.
 • Q : Wanneer moet ik de Yamaha Expansion Manager gebruiken?
  A : Yamaha Expansion Manager moet worden gebruikt om aangeschafte Tyros5 Premium / Expansion overdragen Packs om de Tyros5. Dit kan draadloos of via een USB-flashgeheugen worden gedaan.
 • Q. Importing Premium / Uitbreidingspakketten naar Yamaha Expansion Manager mislukt.
  A. is een internetverbinding vereist . Bevestig uw computer een actieve internetverbinding verbinding en start de Yamaha Expansion Manager applicatie.
 • Q. Transfering Premium / ExPansion Packs van Yamaha Expansion Manager mislukt.
  A. Om de inhoud te verifiëren, is een internetverbinding vereist de eerste keer dat een pakket wordt overgedragen naar Tyros5.
 • Q : Naast Premium Packs, kunnen andere producten worden gebruikt door Yamaha Expansion Manager?
  A : Currently Yamaha Expansion Manager ondersteunt Premium en Expansion Packs. andere productsoorten, zoals MIDI, PianoSoft, etc. kan worden gedownload via USB .
 • Q: Kan ik mijn bestaande Tyros3 of Tyros4 Premium Pack bestanden gebruiken op mijn Tyros5 ?
  A : Nee, u zult de upgrade Tyros5 versie van uw Premium / Expansion Pack nodig hebben (gratis). Klanten die upgraden naar een Tyros5 van Tyros3 of Tyros4 zijn in staat om te upgraden van hun bestaande Premium / uitbreidingspakket naar Tyros5 compatibele Packs. Volg de stap voor stap Quick Start gids.

Voice bewerkbaarheid

 • Q: Hoe kan Tyros5 omgaan Voice bewerken ?
  A: Voice set kan worden aangepast op Tyros5 . Verdere Voice bewerkbaarheid zal verkrijgbaar zijn met de toekomstige versie van Yamaha Expansion Manager. (Gepland voor release in het voorjaar van 2014)

Bestand Compatibiliteit

 • Q: Kan Tyros5 Custom Voices laden, gemaakt op Tyros4 ?
  A : Yamaha Expansion Manager kan Custom Voices die gemaakt zijn op Tyros4 alleen maken alleen als de User Wave data compatibel met Tyros5 is.
 • Q: Kan Tyros5 Voices, gekocht van 3rd party, laden?
  A : Dat hangt af van de structuur van 3rd party data. Vraag 3rd party over de compatibiliteit van hun gegevens voor Tyros5.
 • Q: Kan Tyros5 laden Custom Voices gemaakt op Tyros/Tyros2/Tyros3?
  A: Nee Eerste dergelijke gegevens moeten worden omgezet worden in Tyros4 Voice -formaat. Dan kan Yamaha Expansion Manager Tyros4 Custom Voices alleen genereren, die gemaakt zijn met User Wave data dat compatible is met Tyros 5.

3. Music Finder Records (panel settings) for Tyros5

Op de downloadsite van Yamaha is een Music Finder update te downloaden waarmee de standaard collectie van ca. 500 registraties is uit te breiden tot ca. 1800 songregistraties.

Records (paneelinstellingen) downloaden vanaf de website

De Music Finder beschikt standaard over een aantal voorbeeldrecords. Als u de functie Music Finder gemakkelijker en efficiënter wilt gebruiken, raden wij u aan de records van de Yamaha-website te downloaden en ze naar dit instrument te laden.

 • Ga vanaf de computer naar de volgende website en download het Music Finder-bestand (***.mfd) naar het USB-flashgeheugen dat op de computer is aangesloten. http://download.yamaha.com/
 • Sluit het USB-flashgeheugen dat het Music Finder-bestand (***.mfd) bevat aan op de [USB TO DEVICE]-aansluiting van het instrument.
 • Druk op de knop [MUSIC FINDER] om de display MUSIC FINDER op te roepen.
 • Druk op de knop [7^v] (FILES) om de display File Selection op te roepen.
 • Selecteer het Music Finder-bestand in het USB-flashgeheugen door op de knoppen [A]–[J] te drukken om een bericht op te roepen waarin u wordt gevraagd REPLACE of APPEND te selecteren.
 • Druk op de knop [G] (APPEND) als u records van het geselecteerde Music Finder-bestand wilt toevoegen, of druk op de knop [F] (REPLACE) als u alle records door de nieuwe wilt vervangen.
 • Druk in het bevestigingsbericht op de knop [G] (YES).
 • Druk op de knop [F] (YES) om de handeling te voltooien. In de rechterbenedenhoek van de display kunt u verifiëren of de records zijn toegevoegd

4. Handleidingen Tyros 5

Om op de computer snel te zoeken is een electronische versie van de User Manual (pdf) te downloaden. Klik HIER om naar de downloadpagina van Yamaha te gaan waar de Owners Manual (Dutch) als eerste te downloaden is.

Op dezelfde pagina vind u iets lager in de tabel ook de Tyros 5 Reference Manual (English) wat heel nuttig kan zijn voor meer geavanceerde functies van het keyboard zoals zelf maken van voices en stijlen.

5. Tyros 5 Tijdelijke-actie Gratis HIFI set

 

 

 

Tijdelijke actie geldig vanaf 18 september 2015 Bij aankoop van Tyros 5 ontvangt u een Gratis Hifi micro systeem MCR-B043D DAB in het wit.

We zien u graag in onze  winkel waar zowel de 61 toetsen als ook de 76 toetsen uitvoering speelklaar staat opgesteld. U krijgt een vrijblijvende demo en geven graag uitleg op al uw gebruikersvragen, mocht u tot aankoop willen overgaan bieden wij u de beste service tegen de scherpste prijs!

Keyboardcentrum bekroond met de Yamaha Best Dealer Award.