Onze prijzen

Al onze prijzen zijn incl. BTW
Alleen de prijzen van occasions zijn excl. BTW

Zoek in de winkel

VM - Search in Shop

Tyros 5 nieuws

Op deze nieuwspagina bieden wij u actuele informatie specifiek over Tyros 5 en over software en accessoires voor de Tyros 5


De nieuwe Yamaha Tyros 5 expansionmanager V2.31

De nieuwe Yamaha Tyros 5 expansionmanager V2.31 is gratis te downloaden op de Yamaha website. Verder is er een nieuwe Tyros 5 firmware update gratis beschikbaar 1.11 en is er tegen betaling een groter flashmemory expansionboard beschikbaar:

Nu FMC-07 2GB (2048mB) €399,00

Tyros 5 klanten van Keyboard-centrum worden regelmatig uitgenodigd voor een gratis workshop omtrent deze nieuwe functies.

Tyros5-76/61 Firmware Updater V1.11

Klik HIER om naar de downloadsite van Yamaha te gaan en de firmware te downloaden en installeren. Heeft u nog problemen, schroom niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag. 

Actie geldig vanaf  1 april 2016:

Bij aankoop van Tyros 5 ontvangt u een Expansionkit met een gratis FL1024M Flash Memory Module en

2 gratis premium pakketten met extra software ( nieuwe styles & sounds). De montage van het Flashmemory board, het downloaden van de software en het installeren is gratis service van Keyboardcentrum.

We zien u graag in onze  winkel waar zowel de 61 toetsen als ook de 76 toetsen uitvoering speelklaar staat opgesteld. U krijgt een vrijblijvende demo en geven graag uitleg op al uw gebruikersvragen, mocht u tot aankoop willen overgaan bieden wij u de beste service tegen de scherpste prijs!

Keyboardcentrum bekroond met de Yamaha Best Dealer Award.

 

Share