KEYBOARD-CENTRUM

Onze prijzen

Al onze prijzen zijn incl. BTW
Alleen de prijzen van occasions zijn excl. BTW

Zoek in de winkel

VM - Search in Shop

Demodagen en Evenementen

Beluister de allernieuwste keyboards en digitale piano's in onze winkel. Onze medewerkers kunnen u ten allen tijde een uitgebreide demo geven. De koffie staat klaar.

Agenda:

Zondag 5 November introductie Keyboard Yamaha GENOS. Doorlopende demo's door Yamaha demonstrateur Sander Tournier. Exacte tijden volgen nog.

 

 

 Hieronder is een impressie van de  demodag op 18 december 2016 bij het Keyboard-centrum waar de Roland piano's de hoofrol speelden, in het bijzonder de nieuwe FP90 en de GP607PE vleugelpiano:
 

Hieronder enkele filmpjes om een impressie te geven van workshops zoals voor klanten georganiseerd worden:

Op 2e paasdag, 28 maart, waren we geopend.

Op deze dag was er o.a. doorlopende Yamaha digitale piano & keyboard demo door productspecialist Michel Voncken. Hieronder een korte impressie:

 

Peter Baartmans was te gast bij Keyboard-centrum om Tyros 5 te demonstreren en advies te geven over keyboards en digitale piano's in het algemeen:Koen Vergoossen verzorgt regelmatig workshops voor klanten. Hier een impressie:


Hieronder is een kleine impressie van een demodag:

Op tweede Paasdag, 9 April 2012, werd de opening van de verbouwde winkel feestelijk gevierd, gecombineerd met demo van het Tyros 4 jubileum model De diashow hieronder geeft een impressie van de dag:

Op 8 december was de lancering van het nieuwe Yamaha vlaggeschip, Tyros 5, en zijn er diverse demodagen geweest. Hieronder enkele impressies:

Soms is een demodag gecombineerd met een Workshop.

Share