KEYBOARD-CENTRUM

Onze prijzen

Al onze prijzen zijn incl. BTW
Alleen de prijzen van occasions zijn excl. BTW

Zoek in de winkel

VM - Search in Shop

Orgels

Door de grote vraag naar naar keyboards & digitale piano's hebben we besloten om geen grote klassiek orgels meer op voorraad te houden. Tot voor kort konden we een demo verzorgen bij Roland. Maar tijden veranderen en Roland is gestopt met klassieke orgels. 
 
Als toepassing voor klassiek orgel wordt tegenwoordig steeds meer de Hauptwerk software gebruikt. Zo heeft een klant een eigen orgel gebouwd met behulp van een stevige PC, drie Nektar Impact GX61 USB keyboards en een gemidificeerd pedaal, aangesloten met een 4-poorts USB-hub aan de PC. Met behulp van een Audio-Interface (Roland OctaCapture) en vier speakers is Surround geluid mogelijk, alsof je in de kathedraal speelt.
Hier zijn twee voorbeeld youtubes van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.:
 

 
En een alternatieve versie van "Panis Angelicus", gearrangeerd met sample-set van het Stahlhuth/Jan orgel in de St. Martin van Dudelange (Luxemburg) is te beluisteren op Contrebombarde
 
en meer van zijn muziek is te vinden op Contrebombarde, een forum voor Hauptwerkmuzikanten
 
 
Heeft u interesse voor deze manier van klassiek orgel spelen met behulp van een Hauptwerk systeem, neem dan kontakt met ons op. Fred is gaarne bereid te adviseren en wij kunnen voor een deel van de hardware zorgen. 
 
 
Share